naar top
CC Ter Dilft

Speelplein

De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag.

De animatorenploeg is een gekke bende gebrevetteerde vrijwilligers die van elke vakantie een feest maken. De speelpleinwerking vindt plaats op domein Kloosterheide, Kloosterstraat 89 in Bornem.

Het speelplein werkt met een open spelsysteem. Dit wil zeggen dat kinderen niet verplicht zijn om mee te doen aan een activiteit. Elke voormiddag of namiddag bieden de animatoren 3 activiteiten aan, dit kan gaan van bosspelen, pleinspelen en knutselen...

Als de kinderen niet willen meespelen, dan is er altijd een winkeltje met veel spelmateriaal waaruit ze kunnen kiezen.

Voor de oudere kinderen, de VOP's (Very Old People) vanaf 12 jaar organiseren we vaak een andere activiteit. Deze wordt via de VOP's en de facebookgroep van de VOP's bekendgemaakt.

De activiteiten lopen van 9.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Je kind is welkom vanaf 8 uur 's morgens tot 17 uur 's avonds. Tijdens de middag is er mogelijkheid tot ineten. Wij voorzien begeleiding.

Tijdens de speelpleinwerking kunnen er beelden genomen worden die mogelijk gebruikt zullen worden voor de website over het event, de besloten facebookgroep…Dit zullen niet-gerichte beelden zijn die vooral genomen worden om de sfeer weer te geven.


Iedereen tussen 5 en 15 jaar is welkom.

Wat breng je mee?

Als je de hele dag komt, breng je best een lunchpakket mee, een drankje en een koek. Wij zorgen voor gratis water.

Dure dingen (smartphone, tablet, spelcomputer ...) breng je best niet mee. Deze zijn niet verzekerd door het speelplein.

Kostprijs?

Inwoners betalen 4 euro voor een hele dag, 2 euro voor een halve dag

Niet- inwoners betalen 5 euro voor een hele dag en 2,5 euro voor een halve dag.

Wanneer?

Er is speelplein in alle vakanties behalve de kerstvakantie.
Krokus: 04/03/19- 08/03/19
Pasen: 08/04/19 - 19/04/19
Zomervakantie: 08/07/19 - 23/08/19 (geen speelplein op 09/08 en 15/08)
Herfst: 28/10/19 - 31/10/19 (geen speelplein op 01/11)

Tijdens de vakanties is de jeugddienst ook te bereiken op tel. 0494 52 43 50

Updates van activiteiten(vuile spelen, VOP-uitstappen, zwemkledij voorzien...) krijg je op de facebookpagina van de jeugddienst

Promoclip Speelplein Bornem

Inschrijven kan je via de link op de startpagina van vakantie.bornem.be