naar top
CC Ter Dilft

Kinderopvang 't Pagadderke

't Pagadderke is een erkende buitenschoolse kinderopvang die voorziet in de opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je kan bij ons terecht voor opvang voor en na school, op schoolvrije dagen en tijdens vakantiedagen. Onze begeleiding bestaat uit een team enthousiaste en professionele begeleiders. In onze locaties in Bornem en Hingene zijn er leuke binnen- en buitenruimten met aangepast speelgoed en heel veel knutselmateriaal.

Voorwaarden

Voor we je pagadder kunnen opvangen in één van onze locaties maken we een basisdossier op. Hiervoor neem je contact op met de met de coördinator van 't Pagadderke. Zij biedt je na het opstellen van het basisdossier ook de mogelijkheid om een afspraak te maken om een kijkje te nemen in de locaties van 't Pagadderke. 

Is je basisdossier helemaal in orde? Dan bieden we je de mogelijkheid om in te schrijven via het online systeem 'I-school'.  

Enkel de locaties in Bornem en Hingene zijn open tijdens de schoolvakanties: Bornem voor de kleuters en Hingene voor de kinderen van de lagere school (aan het begin van de zomervakantie schuiven we een geboortejaar op: kinderen die naar het eerste leerjaar gaan, worden dan opgevangen in Hingene).

Procedure

Na opmaak van het basisdossier kan je inschrijven kan via I-school met e-ID, token of login en paswoord. Indien je vroeger gebruik maakte van eID of token, kan je deze mogelijkheid blijven gebruiken. Iedereen die ons een emailadres doorgeeft, krijgt via mail een login en paswoord. De meest veilige manier van werken is echter wel via eID of token, je mag dan de login en paswoord negeren.

De volledige procedure van inschrijven en wijzigen kan je terugvinden in het huishoudelijk reglement.

Bedrag

Er is een verschil in tarief afhankelijk van het aantal kinderen die je in de opvang hebt en daarnaast is er ook nog het sociaal tarief.

Normaal Tarief = 1 kindje in de opvang
voor schooldagen is dat 1,39 euro per begonnen half uur
tijdens vakanties :
13,96 euro per dag (meer dan 6 uur)
6,84 euro per halve dag (3 tot 6 uur)
4,74 euro per derde dag (minder dan 3 uur)

Reductietarief = 2 of meer kindjes in de opvang 25% korting

Sociaal tarief = onder voorbehoud van een sociaal onderzoek en afhankelijk van het inkomen tot 50% korting

Maandelijks kan je in I-school je factuur raadplegen. Betalen doe je via overschrijving of domiciliëring. Heb je nog vragen over het sociaal tarief, neem dan contact op met de coördinator van 't Pagadderke. 

Inschrijven kan je via de link op de startpagina van vakantie.bornem.be